HRVATSKI KUP: Petrinjčica ide dalje..

Drugoligaš iz Petrinje, MNK Petrinjčica, igrati će u četvrtfinalu Kupa Hrvatske. Naši mladići uvelike su podcijenili petoplasiranu momčad Druge lige – sjever te im se to na kraju uvelike odbilo o glavu.

Regularni dio završio je 5:5, a u ruletu penala više uspjeha imao je domaćin koji je, zahvaljujući promašaju Duje Reza, proslavio ulazak među osam najboljih momčadi.

Prvijenac u dresu Squarea postigao je Blago Gašpar već u 3. minuti utakmice, međutim domaćin je do odlaska na odmor preokrenuo rezultat u svoju korist. U nastavku, točnije u 25. minuti na semaforu je 2:3. Za egal je pogodio Stjepan Rezo, a za novo vodstvo pobrinuo se Gašpar svojim drugim pogotkom.

U 31. minuti na semaforu je dva razlike za našu momčad zahvaljujući pogotku Tomislava Bevande.  Domaćin je preko raspoloženog Hrvoja Marjanovića stigao do 3:4, a potom u 39. minuti i do rezultatskog egala. U istoj minuti Blago Gašpar svojim trećim pogotkom pogađa za 5:4, međutim u posljednjim sekundama Marjanović, svojim četvrtim pogotkom, postavlja konačnih 5:5!

U ruletu penala Lovrić, Peškir i Marjanović precizni za Petrinjčicu dok su za našu momčad pogađali Cvjetković i Leovski dok je Rezo bio neprecizan.

Imali smo 4:2 u 31. minuti, međutim nismo ostali hladne glave i utakmicu mirno pokušali odvesti do kraja u našu korist. U više segmenata nisam zadovoljan, igrači su podcijenili protivničku momčad te smo na kraju to skupo platili. Petrinjčici čestitam na uspjehu, a mi se okrećemo prvenstvenoj utakmici protiv Osijeka koju igramo u petak, 23. veljače, riječi su trenera Antuna Bačića.