Hrabro i ponosno u Makarsku: ‘Nadam da će u nedjelju u Makarskoj biti puno Squerovih navijača!’

Nakon osvježenja na klupi koju je preuzeo Mato Cvjetković stižu hrabre i optimistične vijesti. Mato je preuzeo momčad u možda najgorem trenutku, kada je na rasporedu završnica Kupa ali i prvenstva gdje je primarni cilj osigurati doigravanje.

S obzirom na novonastalu situaciju, novom treneru je momčad bila na raspolaganju svega tri treninga.

– Pošto se dogodila ovakva situacija nisam mogao odbit klub u ovakvom trenutku. Prvo bih se htio zahvalit Marinku na tome što nam je otvorio nove poglede na futsal i na tome što je uradio u ove nepune tri godine. Mišljenja sam da je odradio izvanredan posao. Što se tiče ovog tjedna mislim da smo uspijeli prodrmat igrače  i nadam se da će se to večeras vidjet. Igramo protiv domaćina koji je drugi put u tri godine organizator zavrsnice, osvrnuo se Cvjetković na dosadašnje treninge i na večerašnjeg protivnika u četvrtfinalu Kupa.

Makarska je domaćin završinice Kupa, a pri tome je zaisgurno pritisak na njima da ”moraju” do finala…

Na njima je pritisak, a mi idemo u Makarsku po pobjedu, jasno će Cvjetković koji još dodaje:

Što se tiče prvenstva recept je jednostavan – s tri domaće pobjede, koje se nadam uz pomoć naših navijača, moramo gledati i na ostale rezultate. Kadar je takav kakav jest, idemo dalje te se nadam da će u nedjelju u Makarskoj biti opet puno Squerovih navijača! – zaključio je hrabro naš novi trener!