FOTOGALERIJA: Pobjeda kadeta, juniori prokockali 4:0…

Danas su naši kadeti i juniori odigrali redovno kolo u natjecanju 2. HMNL – jug. Kadeti su ostvarili vrijednu pobjedu 3:0 dok su juniori, unatoč vodstvu 4:0, na kraju pak osvojili samo bod odigravši 5:5.

U utakmici sedmog kola 2. HMNL jug – kadeti, skupina 3 igrači trenera Antuna Bačića stigli su do vrijedne pobjede, ukupno treće prvenstvene, svladavši vršnjake iz Vrgorca rezultatom 3:0. Pogotke su postigli Maroje Bandur, Đino Peškura i Miho Bupić, a još su u sastavu bili Zrilić, Klečak, Vranješ, Puljić, Grgurević, Lonco, Radiš, Matić i Lončarica.

Kadeti su tako preko Vrgorca stigli do desetog osvojenog boda. U sljedećem kolu gostujemo kod Novog Vremena u Makarskoj.

TABLICA

Juniori su unatoč vodstvu 4:0 osvojili tek bod protiv  Vrgorca.  Iako je semafor u 20. minuti pokazivao 4:0, gosti iz Vrgorca su do kraja utakmcie uspjeli osvojiti bod. Utakmica je završila rezultatom 5:5 (3:0). Dva pogotka postigli su Andro Zarač i Maroje Lazo, a jedan je dodao Haron Džanković. U sastavu trenera Hrvoja Cvjetkovića još su bili Falkoni, Darrer, Sentić, Devčić i Papac. U idućem kolu juniori gostuju u Pločama kod Porto Tolera.

TABLICA