EPILOG HUMANITARNE AKCIJE | BRAVO ZA NAVIJAČE ALI I MNK ALUMNUS!

Utakmica trećeg kola 1. Hrvatske malonogometne lige u kojoj smo nadigrali Alumnus rezultatom 4:2 imala je i humanitarni karakter.

Uprava kluba na čelu s predsjednikom Željkom Ragužom odlučila je da će sav čisti prihod od prodanih ulaznica biti uplaćen za lječenje naše mlade sugrađanke Gabriele Šetka koja ima tumor na mozgu radi kojega je otišla na hitno zračenje u Prag gdje je očekuje protonsko zračenje koje je podijeljeno u 33 ciklusa i trajat će šest tjedana.

Mnogobrojni navijači koji su bili u petak na utakmici tako su kupnjom ulaznice pomogli našoj Gabrieli i njenoj majci koje će boraviti u Pragu mjesec dana poradi gore navedenih razloga.

Treba istaknuti da su se akciji pridružili i svi naši mnogobrojni pretplanici koji su unatoč kupljenoj godišnjom pretplatom – kupili ulaznice te na taj način dali svoj doprinos. Uz to, za svaku pohvalu je i doprinos MNK Alumnus koji je donirao 500,00 kuna.

Prodajom ulaznica te dobrovoljnim prilozima skupljeno je 6.300 kuna, a uz donaciju MNK Alumnus taj iznos doseže ukupnih 6.800,00 kuna koje će biti uplaćene na račun Gabrieline majke.

Ukoliko i Vi želite pomoći svoj doprinos možete dati uplatom na račun HR0324840083217956186 RBA (Mirela Šetka).