Dirljiva strana lančića Karle Sentić..

U dvorani u Gospinu polju mogao se doživjeti sportski trijumf, ali i trijumf čovječnosti. Prije sedam mjeseci na tribinama su se mogli vidjeti transparenti s porukom – “Drži se Karla”, upućeni našoj mladoj sugrađanki na liječenju u Zagrebu.  Karla Sentić bila je gošća na utakmici MNK “Square”, oko vrata je imala lančić s privjeskom, iz jednog posve dirljivog razloga, piše dubrovniknet

– Moje srce je ispunjeno i sretno.. Na utakmici našeg MNK Squarea moje tijelo je drhtalo i uzbuđeno bilo dočekom igrača, suca i predivne publike…Osjećala sam poglede podrške, zagrljaja i ono, naizrečeno: drži se, Karla, tvoj najgori dio života je prošao… Kad sam došla na teren osjetila sam se kao dio tima, ekipe koja je željna pobjede i borbe za uspjehom.. .to me je i držalo tijekom mog liječenja, ali sinoćnji događaj je bio moj i trijumf cijele momčadi, rekla je Karla Sentić te dodala:

– Njihova pobjeda, s čak 4:0, je bila i moja pobjeda. Zahvaljujem još jednom, prvo g. Davoru Lopinu, pa trenerima i igračima, a najviše zahvaljujem, na podršci, publici iz moga grada. Sinoć na utakmici su svi primjetili da nosim poseban lančić sa slovom Z, to je početno slovo imena moga tate Zlatka, a ja sam htjela da on i na ovakav način bude uz mene u tom posebnom trenutku…. – kazala je Karla Sentić u razgovoru za dubrovniknet.