DINAMO MORA PASTI: ‘Treba nam neizmjerna podrška navijača!’

Večeras je od 19 sati u dvorani Gospino polje uzvratna utakmica četvrtfinala 1. Hrvatske malonogometne lige u kojoj dočekujemo Futsal Dinamo!

Ponosan sam na svoje mladiće koji su usprkos svim nedostacima pokazali kako se gine za dres kojeg nose, jasan je bio prije tjedan dana trener Mato Cvjetković unatoč porazu 3:1 u prvom susretu.

Prvi susret prelomljen je tek u 39. minuti kada su Zagrepčani pogodili za 3:1. Treba istaknuti da je Square poveo u 4., a Dinamo je okrenuo rezultat u svoju korist u 12. minuti.. ‘Crveno-plavi’ su odličnom kolektivnom igrom odolijevali pritiscima Dinamovaca koji su pak potvrdili pobjedu tek u posljednjoj minuti utakmice.

Ovo je utakmica biti ili ne biti za Square koji bi eventualnom pobjedom osigurao majstoricu koja bi se igrala sredinom tjedna. Zagrepčani, ukoliko izbore povoljan rezultat u Dubrovniku, osigurali bi već večeras plasman u polufinale..

S obzirom da su sve utakmice Squarea i Dinama do sada bile iznimno uzbudljive tako je isto za očekivati i danas. Prvenstveno zbog Squareovog cilja, a to je – pobjeda koje su itekako željni svi igrači koji će se doslovno ‘bacati na glavu’ za uspjeh.

– Žao mi je prve utakmice i poraza, međutim u kakvom smo sastavu išli moram priznati da sam i dan danas posebno ponosan na sve mladiće koji su igrali. Večeras je uzvratna utakmica, igramo na sve ili ništa. U ‘vatru’ guramo sve raspoložive snage, a posebno ističem nastup dva kadeta, Andra Zarača i Harona Džankovića koji su prije dva tjedna na kadetskom PH osvojili brončanu medalju! – riječi su trenera Cvjetkovića koji još nastavlja:

Ne bojimo se nikoga pa tako ni Futsal Dinama što smo i dokazali u sred Zagreba. Ovo je derbi utakmica koja ima veliki značaj. Ulog je i više nego velik, a to je plasman u polufinale! Ovim putem pozivam sve navijače da nam daju neizmjernu podršku u ovoj utakmici u kojoj će svi igrači dati 200% svojih mogućnosti za pobjedu koja jamči majstoricu! – zaključio je trener Cvjetković.

Utakmica se igra od 19 sati u SD Gospino polje, a ovim putem molimo sve navijače da u dvorani dođu što ranije kako bi se izbjegle nepotrebne gužve na ulazu.