DERBI U ZAGREBU Micevski: ”Idemo pokazati što znamo i možemo”

 Večeras u 21 sat u dvorani Dom sportova igramo protiv Futsal Dinama, momčadi koja se nalazi na drugom mjestu 1. HMNL s osvojenih 12 bodova (tri pobjede i remi). Lider prvenstva je FC Nacional s maksimalnim učinkom (4-0-0).

Naša je momčad nakon tri uzastopne pobjede ostvarila visoki plasman te s osvojenih 9 bodova (3-0-1) dijeli treće mjesto sa FC Split Tommy. Tri vezane pobjede podigle su moral našim igračima, a sav onaj gorak okus  iz prve utakmice u Zagrebu (Uspinjača/2:0), ispran je s čak 23 postignuta pogotka u tri utakmice i to prema tvrdom Osijeku (4:0), uvijek opasnom Vrgorcu (7:2) i Solinu (12:1) koji je ipak  odlučio nastupati u 1. HMNL..

S obzirom da je cilj bio ostvariti maksimalnih 9 bodova, Marinko Mavrović zadovoljan i s optimizmom očekuje susret kontra Dinama. Iako u sastavu neće biti Borne Tikvice, naš trener očekuje vrlo tvrdu utakmicu u kojoj je svaki ishod moguć: – Protiv Osijeka i Vrgorca smo pokazali veliku uigranost, a protiv Solina je sve ulazilo i dobili smo na kraju ove tri utakmice dva trenutno najbolja strijelca lige (Micevsk i Rezo/6 pogodaka). S moje strane zadovoljan sam prikazanim, ispunili smo cilj, ostvarili 9 bodova te ono najbitnije – igrači su pokazali karakter u svim utakmicama. Očekujem isti pristup i večeras protiv Dinama koji je ove sezone pojačao svoj igrački kadar. Utakmica neće biti niti malo lagana, pokušati ćemo ostvariti pozitivan rezultat uoči novog derbija u idućem kolu kada nam stiže FC Split Tommy.

Adrijan Micevski, uz Duju Reza, postigao je 6 pogodaka u tri odigrane utakmice, a prema njegovim riječima zasigurno je da se možemo nadati pozitivnom…


Utakmica protiv Futsal Dinama biti će vrlo teška i zanimljiva. Do sada nisam imao priliku osjetiti atmosferu koje prave Bad Blue Boysi, gledao sam par snimaka i vidio sam da su u svakoj domaćoj utakmici Dinamov šesti igrač. Futsal Dinamo je iz godine u godine sve bolji i bolji, ali mislim da smo momentalno u dobroj formi i nadam se da nećemo prekinuti ovu dobru seriju. U Zagreb dolazimo da pokažemo što znamo i možemo, a ako pokažemo svi svoj maksimum možemo do dobrog rezultata..

Utakmica se igra večeras od 21 sati u Domu Športova 2.