Denis Hasanović: U Squareu sam ponikao i odrastao

IZVOR: Futsal Magazin

Square je nekidan u javnu sferu plasirao vijest kako su Mato Šimunović i Denis Hasanović nova klupska pojačanja, odnosno povratnici koji su se nekoć sa strašću borili za boje dubrovačkog prvoligaša.

Klub je u priopćenju izrazio ogromno zadovoljstvo sklopljenim poslom, a i Denis Hasanović nije krio osjećaje koji su nalikovali dječjoj sreći.. Nakon odlaska iz Squarea, Denis Hasanović skrasio se u Cavtatu …

– Sezonu i pol proveo sam u Cavtatu, klubu koji se natječe u Istočnoj županijskoj ligi. U spomenutom sam razdoblju sa suigračima osvojio solidno četvrto mjesto i lokalni Kup.

Povratak u dobro poznatu svlačionicu ‘Gospara’ navukao mu je osmijeh na lice …

– Igranje u Prvoj hrvatskoj malonogometnoj ligi samo po sebi ima veliko značenje. Usto je Square klub u kojem sam ponikao i odrastao.

Osim klupskih planova, na povratak ga je ponukala i nova suradnja s Marinkom Mavrovićem..

– Želja je čelnika da se klub bazira na domaćim snagama pa smatram kako su povratci Mate Šimnovića i mene pokazatelj i korak prema zacrtanome. Veseli me ponovni susret s trenerom Marinkom Mavrovićem. Novi su izazovi preda mnom i nadam se kako ću ispuniti kako njegova tako i očekivanja uprave.”

Navijačima su porasla očekivanja, no..

– Smatram kako će prvenstvo ove sezone biti snažnije negoli ikada prije, a pogotovo jer su se, uz zagrebački Nacional i Split Tommy, osnažili i Futsal Dinamo i Novo Vrijeme. Sigurno je kako će se ligaška kvaliteta podići na jednu višu razinu, a Square će, kao i uvijek, biti veoma neugodan domaćin. Uz pokoji bod s gostovanja, sve je moguće.

U klubu namjerava ostaviti još upečatljiviji trag …

– Jedino što navijačima mogu obećati jesu borba i požrtvovnost koje sam i prije pružao u Squareovom dresu. Nadam se kako će uz iskazani trud na naplatu stići i rezultati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *