Dalmatinski derbi bez pobjednika

Malonogometaši Squarea odigrali su 2:2 (1:2) protiv MNK Novo Vrijeme Makarska – trećeplasirane momčadi 1. HMNL. Dalmatinski derbi rezultatski, ali i prikazanom igrom ispunio je sva očekivanja…

Makarani su dva puta bili u prednosti, prvo preko Bajrušovića u 2., a potom i preko Osredkara u 13. minuti. Međutim, Square se u vraćao u susret, prvo preko Đuraša u 5. minuti, a potom u 42. sekundi drugog dijela preko Bevande.

U drugom poluvremenu Square je izgledao nadmoćnije nad makarskim sastavom, međutim za istaknuti je da su Makarani u 25. minuti, preko Andrijaševića i Osredkara, nisu iskoristili ponuđene zicere za ukupno treće vodstvo. U oba navrata Alen Turuk – odličan.

Square je u posljednjoj minuti zaigrao na sve ili ništa, uveo igrača – vratara, međutim udarac Ivankovića svega 13 sekundi prije kraja odsjeo je poviše grede mladog i danas vrlo dobrog Baškovića.

Na kraju podjela bodova, Squareu ukupno drugi remi u sezoni (Nacional/2:2) te ukupno 14 osvojeni bod. U posljednjem kolu prvog dijela sezone Dubrovčani gostuju u Zagrebu kod Alumnusa.