ČETVRTO KOLO – NOVI DERBI | U Omiš uz podršku navijača po bod(ove)!

Nakon reprezentativne pauze ovaj vikend nastavlja se natjecanje u 1. Hrvatskoj malonogometnoj ligi. Nakon uspjeha protiv Crnice u trećem kolu tj. pobjede 6-5 naša momčad večeras od 19 sati gostuje u Omišu gdje nas dočekuje odlična momčad MNK Olmissum koju s klupe vodi trener mladi perspektivni trener Duje Maretić.

Svjestan važnosti i težine ove utakmice je trener Antun Bačić koji je rekao: Čeka nas odlična momčad Olmissuma, a što znači još jedna jako teška utakmica u nizu. Međutim, mi imamo svoje kvalitete i ne trebamo se nikoga bojati.
Dosta nas je poremetila reprezentativna pauza jer smo ostali stvarno kratkog kadra, što zbog ozljeda, što zbog tih poziva u reprezentaciju pa nismo bas uspjeli učinit sve sto smo htjeli, jasan je Bačić.

Olmissum je u prva tri kola upisao dvije pobjede i poraz. Jedini neuspjeh doživio je na svom parketu u utakmici protiv splitskog Universitasa s minimalnih 1-0. Dvije pobjede ostvarili su u gostima, prvo protiv Uspinjače (1-3), a potom i kontra Vrgorca (2-3) u trećem kolu.

Ne bojimo se nikoga, tako ni dobrog Olmissuma i idemo u Omiš odigrat pravu utakmicu i uzet bodove! – zaključio je trener Antun Bačić.