Brončani dvojac iz Šibenika pozvan u reprezentaciju U-17

Nakon što je naš Zoran Primić pozvan u reprezentaciju Hrvatske U-25 koja je na priljateljskom turniru u Japanu osvojila treće mjesto moramo ponosno istaknuti da su i naša dva kadeta dobila poziv u reprezentaciju Hrvatske U-17 čije će se okupljanje održati u Velikoj nedaleko od Požege.

Zbog svojih odličnih igara, poziv su zaslužili Haron Džanković i Adriano Darrer, koji su na nedavno održanoj završnici PH osvojili brončano odličje s tim da je laskavu titulu najboljeg strijelca tada ponio Haron Džanković.

Selektivno okupljanje održati će se od 20. – 25. lipnja uz glavnog ‘dirigenta’ Mata Stankovića uz kojeg će biti još i treneri Marinko Mavrović, Kujtim Morina i Teo Strunje. Trener vratara biti će naš Hans Matić.

U kadetsku su reprezentaciju pozvani Patrik Vidmar (Gorovo), Karlo Baričević, Josip Sušić (Brod 035), Filip Radaj, Tonći Ljubić (Crnica), Bruno Devčić (Nacional Zagreb), Nikola Čizmić, Josip Jurlina, Božo Sučić, Toni Rendić, Vicko Radić (Split Tommy), Dominik Rončević (Aurelia Futsal), Fran Vukelić i Dominik Cvišić (Futsal Dinamo).

Pa kad su mi rekli da sam pozvan u reprezentativni kamp bio sam jako iznenađen. Iskreno, nisam to očekivao. Veoma sam počaščen i pomalo mi laska ovaj poziv te ću ga pokušat iskoristiti što bolje mogu! – rekao je Haron Džanković.

– Osjećam se sretno i uzbuđeno zbog poziva. Ovaj poziv mi predstavlja veliki poticaj za daljnji rad i napredak, kratko će ali jasno Adriano Darrer.