BROD 035. u Gospinom polju: Protivnik kojeg moramo pobijediti!

U petom kolu 1. Hrvatske malonogometne lige ugostit ćemo MNK Brod 035. iz Slavonskog Broda. Velika je ovo prilika da nastavimo s odličnim rezultatima, odnosno upišemo treću pobjedu u nizu, međutim…

..uvijek postoji ono nešto, odnosno mnogo faktora koji mogu utjecati na samu utakmicu. Istina, prvoligaš iz Slavonskog Broda, u Gospinom polju, nikad nije predstavljao problem; ovo će mu biti četvrto gostovanje, a u prethodna tri je upisao – tri poraza!

Međutim, u dresu Squarea neće biti Duje Reza jednog od glavnih igrača..

Imamo problema s ozljedama, nema Duje Reza koji vuče ozljedu tetive u stopalu. Neće ga biti ovo kolo, a pitanje je hoćemo li ga moći koristiti i za derbi u Makarskoj, odmah će naš trener Antun Bačić koji se potom osvrnuo na večerašnjeg protivnika:

– Vrlo težak protivnik koji je izrazito domaćinska momčad. Imali smo ih priliku vidjeti na djelu da su opasni i u gostima, posebice u prvom kolu kada su u Zagrebu, protiv Dinama, izvukli bod, odigravši 3:3! Ne znamo u kakvom će sastavu doći, međutim nama je ovo utakmica koju moramo pobijediti. Što je tu je, nema Reza, međutim svi ostali će dati 200% posto sebe da bodovi ostanu u Dubrovniku, jasno će Bačić.

Nema sumnje da će dvorana u Gospinom polju biti odlično popunjena s obzirom da smo u posljednjem kolu upisali vrijednu pobjedu kod AFC Universitas (1:2). Pobjeda je to koju nam je osigurao Pele s dva postignuta pogotka, odnosno trobod s kojim smo osigurali prvo mjesto koje dijelimo s aktualnim prvakom iz Makarske koji ima isti bodovni učinak, ali bolju gol-razliku. Naša momčad upravo kao i aktualni prvak uoči petog kola ima ukupno 10 od mogućih 12 bodova.

Upravo ćemo s makarskim sastavom u idućem kolu voditi veliku bitku za bod(ove) pa je s toga ova utakmica pred našim navijača prilika da s tri uzastopne pobjede pođemo rasterećeni podno Biokova na susret protiv aktualnog prvaka koji (trenutno) ‘melje’ sve redom…