BORBA ZA FINALE | ‘Crveno-plavi’, vi to možete!

Sutra od 20 sati u GSC Makarska naša će momčad protiv aktualnog prvaka, MNK Novo Vrijeme, pokušati ostvariti plasman u finale prvenstva Hrvatske. Gledajući statistiku ove sezone Novo Vrijeme – Square 0:2. U Makarskoj pobjeda ‘crveno-plavih’ 4:3, a u Dubrovniku 6:3.   Međutim, utakmica koja se igra sutra ima (pre)veliki značaj. Igra se jedna utakmica, a ulog je – plasman u finale prvenstva Hrvatske!  Pravo na grešku dakle, nema nitko, a svjestan je toga i trener Frane Despotović:

Istina, 3. put ove sezone se susrećemo s dvostrukim prvakom. Ovaj put ulozi su sasvim drugačiji i to što smo ih dva puta dobili ove ne znači apsolutno ništa. To su neka prošla vremena i svjesni smo da će biti teška utakmica kakva i treba biti jer samo ima mjesta za jednog u finalu. Vjerujem u svoju momčad i napravit ćemo sve da zaigramo u finalu nakon 19 godina!– jasan je Despotović koji je još kazao kako su osim Blaga Gašpara svi igrači na raspolaganju i spremni se žrtvovati se za momčad.

Kapetan Hrvoje Cvjetković i iskusni Ante Daničić jasni i direktni u izjavama:

Idemo korak po korak. Okrenuti smo sad polufinalu, utakmici u Makarskoj. Ja sam optimist bez obzira što nas čeka gostovanje kod prvaka, riječi su kapetana Cvjetkovića dok je Daničić istaknuo: – Mukotrpno treniramo i radimo cijelu godinu radi ovakvih utakmica. Makaranima dajemo ulogu blagih favorita s obzirom da igraju na domaćem terenu i smatram da pobjeda Squarea nebi bila iznenađenje budući da smo ove godine vec 2 puta pobijedili, jednom u Makarskoj i kod nas u Dubrovniku. 

Pobjednik dvoboja Novo Vrijeme – Square igrat će za naslov prvaka Hrvatske protiv MNK Olmissum koji je večeras svladao Futsal Dinamo 1:0.

‘Crveno-plavi’, vi to možete!