BOD IZ VRGORCA | Domaćin se spasio 11 sekundi prije kraja!

Već u 6. minuti Square je do vodstva stigao preko Harona Džankovića nakon asistencije Blaga Gašpara. Tri minute poslije šoka za domaćina, uslijedio je još jedan! U 9. minuti Pele odlično upošljava Josipa Nebergoja koji pogađa za 0:2!  Domaćin je sve do 14. minute bio u bezizlaznoj situaciji, a u posljednjim minutama imao je nekoliko prilika prema vratima Alena Turuka! Na poluvrijeme se otišlo s potpuno zasluženoj prednosti naše momčadi!

U nastavku Mirko Jurjević smanjuje na 1:2, ali svega 60 sekundi poslije Mirko Hrkać pogađa za novih dva pogotka razlike (1:3)! U 32. minuti novi pogodak domaćina, ovaj put u režiji Tonija Jelavića za 2:3! Šest minuta prije kraja Brazilac Pele pogađa za novu prednost 2:4, međutim Sesar pogađa za novo smanjenje (3:4) u igri s igračem vratarom!

Triler završnica donijela je domaćinu pogodak svega 11 sekundi prije kraja, a za konačnih 4:4 pogodio je Duško Martinac!

Bili smo bolji prvih deset minuta, potom lagana inicijativa domaćina, ali na odmor odlazimo sa zasluženom prednosti. Kad pogledamo cijelu utakmicu mogu jedino kazati da smo – izgubili dva boda! – kratko i jasno komentirao je trener Antun Bačić.

Nakon sedam odigranih utakmica osvojili smo 14 bodova s kojima smo trenutno na četvrtom mjestu. Prvo mjesto i dalje drži Novo Vrijeme, naš sljedeći protivnik, koji ima 18 bodova! Derbi u Makarskoj igra se u srijedu, 11. prosinca od 18.45 sati.