BITI ILI NE BITI U VRGORCU: Optimistično po pobjedu!

Od 18.30 sati u vrgoračkom Domu sportova igramo protiv HMNK Vrgorac koji je u prošlom kolu svladao Uspinjaču rezultatom 3:2 nakon velikog preokreta, Zagrepčani su vodili 2:0..  Nažalost, Square je istim rezultatom poražen u Osijeku unatoč vodstvu 0:2..

Nakon niza loših rezultata (Alumnus 5:5, Uspinjača 1:2, i Osijek 2:3), ova utakmica za naš Klub znači prekretnicu do kraja sezone. Dakle, ‘biti ili ne biti’ što se tiče plasmana u play off jer bi s eventualnom pobjedom bili i dalje u igri za doigravanje, a s druge strane nas poraz gura još dalje od posljednjeg mjesta koje vodi u play off.

Prolazimo kroz krizu rezltata, ali ne i kroz krizu igre. U utakmici protiv Uspinjače rezultatski je mogla prevagnuti na našu stranu nakon 1:0, međutim pali smo u zadnjim minutama.. Potom, gostovanje u Osijeku i sigurno vodstvo 2:0, ali opet gubimo snagu zbog širine klupe u ključnim minutama i ostajemo bez bodova, jasno će trener Mavrović koji još dodaje:

Unatoč rezultatskoj krizi igrači vjeruju u sebe i svoje mogućnosti da do kraja prvenstva možemo uhvatiti play off. U Vrgorac, na jedno od težih gostovanja, idemo po pobjedu. Mi nemamo što izgubiti, ovo nam je biti ili ne biti susret nakon kojeg ćemo vidjeti u kakvom ćemo raspoloženju igrati ostatak prvenstva. Igrači imaju vjere u sebe, vjerujte, nije ni njima svejedno nakon ovakvih poraza, međutim sabrat ćemo glave  i jurišati po sva tri boda s kojim bi i dalje bili u igri za doigravanje, zaključio je optimistično Marinko Mavrović.

Square će protiv Vrgorca igrati bez Hrvoja Cvjetkovića i Tonija Bačića , dok domaćinu nedostaju Martinac, Markotić i Zloić.