‘Bit će vrlo teško, ali vjerujemo u pobjedu’

U utakmici posljednjeg kola prvog dijela sezone gostujemo kod Alumnusa. Naš dvoboj igra se večeras od 21 sat u dvorani Sutinska Vrela u Podsusedu. U oba tabora situacija oko igračkog kadra nije bajna, domaćinu nedostaje Ivan Matan, a u našem rosteru nedostaju ponajbolji igrači, kapetan Hrvoje Cvjetković i Tomislav Bevanda.

Nosimo se s nedostacima cijeli prvi dio sezone. U gotovo niti jednoj utakmici nisi bili kompletni. Navikli smo da uvijek fali jedan ili dva igrača, a takav slučaj je i u ovom susretu. ‘Nećemo plakati’, idemo pokazati da zaslužujemo više na svom bodovnom kontu, rekao je Marinko Mavrović.

Alumnus je do sada upisao četiri pobjede (tri na svom terenu i jednu u gostima) i šest poraza, dok je naša momčad slavila četiri puta, dva puta je podijelila bodove (Nacional i Novo Vrijeme), a četiri puta smo poraženi. Momčad Jakova Ungarova slavila je u prvom kolu u Vrgorcu 6:4 potom je kod kuće svladala Brod 7:6, Potpićana 3:2 i Solina 3:0 (bez borbe). Jedini neuspjeh na svom terenu ubilježili su od Dinama 8:4.

– Imamo problema s ozljedama što je rezultat teške polusezone i nažalost teških uvjeta za rad. No, vjerujem da ću samo ja s tribine gledati utakmicu, a svi ostali nastupiti. Volio bih vidjeti Square i Alumnus u doigravanju, reprezentativci BiH to uistinu zaslužuju, riječi su Ivana Matana.

Adrijan Micevski, naš najbolji strijelac s 12 postignutih pogodaka i ujedno drugi u ukupnom poretku 1. HMNL, jasno je uoči utakmice naglasio: – Bit će vrlo teško, ali vjerujemo u pobjedu’!

Tekstualni prijenos možete pratiti na našoj web stranici od 21 sat.