BEZ POLA MOMČADI DO PREOKRETA I POBJEDE U SLAVONIJI!

Sve o utakmici u Osijeku gdje smo smo igrali protiv istoimenog domaćina je sažeto u naslovu ovog članka. Domaćin je vodio 2:0, a naši su mladići na kraju preokrenuli rezultat i slavili 2:3! 

Otputovali smo sa samo devet igrača u zapisniku od kojih su dva bila vratara, a na doprinos Andra Zarača, Josipa Nebergoja, Blaga Gašpara, Adrijana Micevskog, Ante Daničića i Leonarda dos Santosa nismo mogli računati što zbog kartona, ozljeda i privatnih obveza.

Domaćin je do prednosti stigao već u prvom napadu na utakmici preko Andreja Pandurevića (1:0). Nakon toga uslijedilo je razdoblje ujednačene igre uz našu blagu inicijativu. Mreže se nisu tresle sve do 20. minute, a tada po pogodak sa svake strane! Prvo je Robert Nospak povećao prednost domaćina nakon jedne kombinacije iz prekrašaja (2:0), a u posljednjim trenucima Duje Rezo pogađa za smanjenje sa zvukom sirene (2:1)!

I u 29. minuti ponovno se na razglasu u dvorani Zrinjevac čita ime i prezime Duje Reza, a na semaforu je 2:2! Naš dvostruki strijelac presjekao je loptu na oko 12-13 metara te iz okreta pogodio za rezultatski egal. Isplatile su se tek tada sve one naše neiskorištene prilike nakon vodstva domaćina koji je poveo iz prvog napada na utakmici…

U posljednjoj minuti kontra naše momčadi koju je na kraju pogotkom okrunio Haron Džanković za veliki preokret ali i kasnije konačan rezultat – 2:3!

S nevjerojatnom pobjedom u Osijeku stigli smo do 19 osvojenih bodova te smo uoči posljednjeg kola prvog dijela na drugom mjestu u poretku. Pod vodstvom trenera Antuna Bačića našu su momčad u Osijeku predstavljali Primić, Turuk, Džanković (1), Darrer, Konsuo, Đuraš, Kuraja, Rezo (2) i Cvjetković.

U posljednjem kolu prvog dijela sezone dočekujemo šibensku Crnicu, a igrati će se u petak, 14. prosinca od 20 sati u SD Gospino polje!