Ante Daničić sutra na operaciji koljena, Damjan Šulić izvan stroja tri mjeseca

Nakon specijalističkih pretraga koljena Ante Daničića ali i kralježnice Damjana Šulića utvrđeno je da Ante mora na operaciju (detalji u nastavku članka) dok će Damjan biti izvan ‘stroja’ najmanje do kraja prvog dijela sezone. Mirko Hrkać se ozljedio u ogledu protiv Crnice, a njegov stupanj ozljede bit će poznat nakon obavljenih svih pretraga.

Ante je već otputovao u Zagreb gdje ga u petak, 18. listopada očekuje operacija koljena, a pisanim putem obratio se i svim navijačima:

– Dijagnoza je malo ozbiljnija nego se mislilo na prvu ruku. Na istegnuće lateralnog, kolateralnog ligamenta kao što je raniji pregled pokazao, magnetska rezonanca je potvrdila i dodala još malo ostećenja, prednji lijevi rog vanjskog meniska se oštetio te se primijetila i cista koja stvara probleme u fukncioniranju koljena. Prema tome treba odraditi artroskopiju gdje će se napraviti toaleta koljena i očistiti ostećenja. Prve prognoze su govorile tjedan dana pauze, a nove prognoze kažu oporavak iza operacije, koja će biti u petak, oko 3 tjedna. Nadam se da ću se što prije oporaviti i uskoro vratiti na parket kako bi pomogao ekipi sa nastavkom dobrih igara i dobrih rezultata. Ovim putem zahvaljujem svima u klubu na velikoj pomoći i potpori, te navijačima na porukama podrške! Vidimo se uskoro na parketu! – zaključio je.

Anti i Damjanu želimo puno sreće u rehabilitacijskom procesu te da nam se vrate jači nego ikad!