Andro Zarač pozvan u reprezentaciju Hrvatske U-19

Hrvatska malonogometna reprezentacija do 19 godina odigrat će ovaj tjedan dvije prijateljske utakmice protiv vršnjaka iz Makedonije. Po okupljanju u Zagrebu, Hrvatska U-19 otputovat će za Karlovac, gdje će u dvorani Mladost ugostiti Makedoniju u dva prijateljska ogleda.

Prvi je na rasporedu u utorak, 3. travnja, a drugi u srijedu, 4. travnja. Obje utakmice počinju u 18:00 sati.

Na popisu kandidata nalaze se Nikola Čizmić (Split Tommy), Toni Rendić (Split Tommy), Josip Jurlina (Split Tommy), Božo Sučić (Split Tommy), Vicko Radić (Split Tommy), Dominik Cvišić (Futsal Dinamo), Fran Vukelić (Futsal Dinamo), Tomislav Degač (Novi Marof), Dominik Masten (Novi Marof), Antonio Papac (Gimka), Filip Petrušić (Osijek), Duje Dragun (Aurelia) i Filip Radaj (Crnica) te naš Andro Zarač koji će po prvi put obući kockasti dres.

Ponosan sam sto sam pozvan u reprezentaciju Hrvatske. Zahvaljujem se treneru i klubu koji su mi to omogučili. Dat ću sve od sebe da opravdam taj poziv i da dokažem da sam s razlogom pozvan, rekao je mladi Zarač koji je danas krenuo put Zagreba gdje je dogovoreno okupljanje.

Uz Zarača, u stručni stožer reprezentacije U-19 pozvan je i naš trener vratara Hans Matić. Izbornik reprezentacije U-19 je Marinko Mavrović, a stručni stožer još čine trener Marin Smoje, liječnik Branko Šilović, fizioterapeut Šimun Starčević te tajnik Dario Zgrablić.