Alen Turuk: Željno očekujemo početak sezone

IZVOR: Futsal Magazin

Alen Turuk, dvadesetšestogodišnji vratar dubrovačkog Squarea, prokomentirao je aktualne klupske pripreme koje su započele nekidan …
O svakodnevnim treninzima …

– Na treninzima se radi podosta intenzivno što uključuje fizičke pripreme i rad s loptom. Svi smo na okupu, naporno treniramo i željno iščekujemo početak sezone za koju ćemo se kvalitetno pripremiti. Atmosfera je na treninzima odlična pa, stoga, očekujemo kako ćemo rad s treninga prenijeti i na utakmice te kako ćemo biti prava momčad protiv koje nitko na lagan način neće moći doći do bod(ov)a.”

O dolascima i odlascima tijekom ovoljetnog prijelaznog razdoblja..

– Što se pojačanja tiče, redom su to bivši Squareovi igrači. Adrijan Micevski igrao je prije tri sezone u Squareovom dresu i bio je naš najbolji strijelac i od njega očekujem da to bude i ove sezone. O Mati Šimunoviću i Denisu Hasanoviću ne treba mnogo govoriti jer riječ je o igračima koji jednim potezom mogu riješiti pitanje pobjednika. Nadodat ću kako je Mato jedan od rijetkih pravih pivota u ligi. Marinko Šamija i Gordan Duvančić otišli su spletom okolnosti i činjenica jest kako će nam nedostajati jer se radi o dva sjajna igrača. Međutim, dat ćemo sve od sebe kako se njihovi odlasci ne bi osjetili.

O trenerovom zadovoljstvu i ovosezonskim očekivanjima …

– ‘Buraz’ je zadovoljan ekipom, a suigrači i ja pružit ćemo sve od sebe kako bismo ostvarili što bolji rezultat.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *